2015 12 29

Hej!
 
Blev lite mycket nu känner jag och snart ska man jobba också. 
 
Igår när jag kom hem från jobb mitt i natten så foick jag se att ingen här i huset har kört ut soptunnorna. Vi har ju ett schema som rullar på 5 personer och det som gäller är att vi ska köra ut några tunnor till porten så att sopgubbarna med sin bil kan göra sitt jobb på ett smidigt sätt. Men just denna veckan har man missat eftersom ingen har tänkt på att 2015 är ett år som innehåller 53 veckor istället för 52. Därför har väl sophanteringen här i huset liksom fallt mellan stolarna  just denan veckan (vecka 53). 
 
Eftersom jag är så snäll så kände jag att jag får fixa detta så igår strax inan midnatt så körde jag soptunnor, trots att det egentligen inte är min vecka. Men någon måste ju göra det för sopgubbarna (eller tjejerna) kommer ju tidigt idag liksom. Typiskt nog så var det ju så sjukt mycket soppåsar också. Normalt sett brukar man fylla ca 4-6 tunnor. När jag hade kört fram allt i natt så blev det 12 st fulla tunnor med skit. Snacka om att folk i detta huset har firat jul. I morse kom sopbilen och jag hörde hur gubbarna typ sa: Fan va mycket skit det var här då. Nu har jag kört tillbaka desa 12 tunnor och jag har gjort allt detta med soporna, trots att det egentligen inte är min vecka. Är jag för snäll eller känner jag bara att jag vill ta ansvar. Någon måste ju göra det och jag bor ju här och jag har ingen lust att bara strunta i det för att sen nästa vecka ha 24 fulla tunnor med sopor att köra fram.
 
Mer saker som jag kände att jag vill göra igår typ mitt i natten var att skriva ett mail till en person på jobbet. Vi ha en sån där arbetssida som man kan logga in på och där kan man skriva till tex personalplanerare, högsta chef, närmaste chef eller någon annan person på jobbet som har någon form av befattning som inte bara kallas för bussförare. Jag skickade iväg ett mail och idag när jag vaknade så såg jag att det jag hade önskat redan var fixat. Det går fort.  Samtidigt hade jag fått ett annat mail på den där sidan där jag fick en fråga om jag kunde byta mitt arbetspass mot ett annat. Jag gick med på det och det finns ingen anledning att inte göra det. Jag brukar ju få ledig när jag frågar om det och då känns det fel att inte ställa upp tillbaka liksom. 
 
Nu ska jag snart köra buss igen. Hoppas jag slipper soporna resten av denna dagen i alla fall.
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE