Trött i huvudet

Idag har jag tänkt mycket på vad el-gubben som var här sa. Jag har svårt att komma ihåg allt eftersom han sa så mycket. Nu är jag mest blivit trött i huvudet efter allt tänkande.
 
 Det känns ganska bra. Nu drar man igång något som tar mig ett stort steg närmare min dröm om att få det hem som jag alltid har velat ha. De mesta av allt jag vill göra går att fixa. Jag vet att hantverkarna är bra så jag behöver inte vara orolig för att dom inte kommer att göra ett bra jobb. Sen känner jag ju som jag alltid har känt när det gäller detta med renovering och sånt att det egentligen är för stort för mig. Jag kan ju inte så mycket om sånt här. Ibland står man som ett fån när någon som kan sin grej bara babblar på om det. Men det är ju bara att lita på dom som ska hjälpa mig. Då är det ju störst chans att detta som jag har gått och tänkt på så länge nu blir gjort någon gång. 
 
Annars kan jag säga om denna dan att jag har ätit exakt så som min doktor har rekomenderat mig att göra. Jag har verkligen inte slarvar med nånting. Jag känner att jag lätt kan fortsätta så nu för jag mår ju illa bara jag tänker på allt annat av sånt som min doktor tycker att jag ska äta mindre av eller låta bli helt. Börjar man må skit av nåt så borde man ju logikst sett  klara att avstå från det.
 
Nu är det väl dags att sova.  God natt.
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE