Torsdag ❤️

Blev påmind idag om att jag ska börja jobba nästa vecka. Jag fick ett SMS från jobbet där det stod att jag skulle visa upp mitt yrkeskompetensbevis. Det som ett extra körkort som alla förare måste ha och bla bla bla...
Jag blev mest irriterad över att behöva bli påmind och att jag snart ska börja jobba igen. Jag har vant och lärt mig acceptera att folk tjatar buss med mig när jag tex gör ärenden på stan. Det måste jag acceptera för oavsett vad jag än tycker om det så kommer folk att babbla med mig om busskörning på min fritid. Men jag vill inte vänja mig vid att jobbet hör av sig på min fritid.
 
Vad har man gjort idag då? 
 
Jag har hämtade ett litet paket på Ica. Det var en poster som jag sen gick hem och ramade in. Jag har under min semester sprungit fram och tillbaka hur mycket som helst och hämtat paket. Det är ju så enkelt att shoppa på nätet och har man semester så har man ju tid att gå igenom tusentals produkter. Får jag renoverat rummen och hallen så kommer det att bli fint med alla nya prylar som jag har fått hem under semstern. 
 
Idag har jag också tagit en fika med Karin. Jag får passa på och träffa henne när hon är hemma. Hon drar väl snart någonstans för att hon ska utbilda sig eller jobba en kort period. Hon brukar ju göra så. Den där tryggheten som jag aldrig vågar släppa så mycket på släpper hon på varenda år. Hon släpper bara allt och drar iväg. Pluggar eller jobbar. Vara kvar i Sverige eller dra utomlands verklar aldrig spela någon roll för Karin. Hon gör det hon känner för bara och hon är ju beviset på att det funkar att leva så. Jag är i alla fall glad att Karin är en av mina bästa vänner. Det är liksom aldrig tråkigt att vara med henne.
 
Snart är det fredag! Spelar ju ingen roll när man är megaledig, men att bara säga att det är fredag känns ganska skönt. Går jag ut på kvällen så brukar det vara roligare för att det är fredag. Kommer jag på att jag vill ha något att äta väldigt sent så är ju i alla fall korvkiosken öppen till 3 på natten eftersom det är natten mellan fredag och lördag. Hoppas ni alla får en trevlig helg.
 
 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE