Onsdag ❤️

Lika lugn dag har man haft som vanligt. Sovmorgon, lunch och slappa. Man kan käka nån fruktsallad också.
 
 
 
 
 
Scilife Clinic hörde av sig idag. Jag har fått en ny doktor som jag ska kontakta om det är nåt. Hon verkar bra. Hon har varit väldigt nogrann med detaljer märkte jag. Det är ju bra. Jag ska göra några sista provtagningar nästa vecka. Jag gjorde ju en provtagning i vintras och en i våras och nu ska jag göra den sista nästa vecka i Göteborg. Om en månad eller två så blir det ett besök i Stockholm där jag ska få veta resultaten av alla provtagningar och om mina "värden" har blivit bättre, oförändrade, eller sämre under de år som jag har haft hjälp av Scilife Clinic.
 
Men efter detta så är jag klar hos scilife för nu och jag tror jag är det oavsett vad jag får för dom av Lovisa ( min nya doktor heter så). Jag känner att jag har tagit detta ett varv och kanske två och det är bara onödigt att fortsätta.
 
Det känns att "Semesterlunken" börjar lida mot sitt slut nu, fast jag har ju några lediga dagar kvar.  Jag ska försöka att bara njuta av allt och vara så mycket i nuet som det bara går. Det är lugnt liksom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE