Världshälsodagen

 
Kvällens pingisträning kändes bra. Jag värderade bollen bra. Det jag menar med det är att jag spelar lugnt och fint med rätt hårdhet på varje boll. Jag är inte rädd för få hårda attacker på mig.  Det är bara att försvara sig bra genom att blocka, hålla bollen på bordet och vänta tills man själv får ett läge att kunna attackera på. Just det där spelsystemet stämde bra för mig ikväll. Jag var också mer avspänd än vad jag brukar vara. Stundtals var jag nog för avslappnad på något sätt. 
 
 
Det som jag också tyckte var kul det var att en gammal landslagsspelare var i pingishallen iikväll och tränade. Birgitta Rådberg som spelade VM på någon eller några gånger på 70-talet. Hon har också ett år vunnit Swedish Open Chapionships. Det är en tävling som alltid har hållit hög klass internationellt. Jag tror också om jag inte är helt fel ute att Birgitta Rådeberg har vunnit Svenska mästerkapen 1971, 1972 och 1973. Tre år i rad alltså.    Rådberg var väl inte som i gamla dar vid bordet ikväll direkt, men jag tycker det är starkt att hon tränar och spelar som hon gör nu ändå. 
 
Efter träning så tänkte jag hemska tanken att jag skulle köpa något i korvkiosken på vägen hem. Det får man väl inte göra idag. Just idag är det ju världshälsodagen. Då ska man ju tänka lite extra på vad man tex äter. Jag åt ju en bra lunch också. Det blev kokt torsk idag. Dessutom denna dagen till ära så har jag tränat bra också. En pw och ett pingispass. Ska jag slarva nu på kvällen? Typiskt mig på något sätt. Jag nöjd med mitt val. jag köpte en sallad i korvkiosken. Kycklingsallad och nu är jag glad att jag kan säga att jag har varit hälsosam hela denna världshälsodagen. 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE