Tisdag ❤️

 Skönt med en ledig dag efter allat jobbande i helgen. Jag har haft mycket att göra niu under förmiddagen.  Jag har bla varit i Trollhättan och fått uträttat lite ärenden.Jag besökte djuraffären där och kollade lite på en papegoja som dom har där i butiken. Den är av samma sort som jag har, fast det är en hane.
 
Det fanns en varningstext på buren där det stod att man inte skulle sticka in fingrarna för då kan papegojan tro att det är godis som den ska få och börja bitas. Jag stack in ett finger i alla fall för jag såg direkt att papegojan ville bli kliad på huvudet. Eftersom jag har en likadan papegoja själv så visste jag ju att det var fullständigt ofarligt. Det är ofarligt även om den skulle bitas lite. Jag vet inte hur många gånger Mimmi (min fågel) har bitit mig, men det gör sällan ont om man är beredd på att den kan bitas. Dessutom hade jag svårt att låta bli att klia fågeln i djuraffären på huvudet när jag såg så tydligt att det var det den ville. 
 
När jag sen kom hem från Trollhättan igen så gick jag direkt ut på en pw. Det kändes bara tvunget nu efter påskens jobbande och allt grejande nu på morgonen.
 
 
 
 
 
Ikväll ska jag lira lite pingis igen. Det hoppas jag går bra som bara helvete.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE