Tisdag ❤️

I morse gjorde jag ett rekordförsök när jag var ute på en pw. Jag gick en runda på ca 3,5 km och jag har vid ett flertal gånger gått denna runda på tid. Jag har ett personligt rekord som känns jävligt svårt att slå varje gång jag gör ett försök.
 
 
 
När jag nu gjorde ett ärligt försök igen så gick det ganska bra. Jag ökade farten för hela tiden om man räknar på vad jag gick per km. Men sen blev det som vanligt. Man har ca 1 km kvar och då känner man på sig att detta kommer jag inte att klara idag heller. Sen när tiden är ute så missar man rekordet med ca 1 minut. Nu är det väl så att när jag vet säkert att det kört att sätta personligt rekord så skiter jag i tiden helt och hållet. Sekundrarna tickar iväg och det blir ett resultat som skulle ha varit lite bättre om jag körde hela vägen in i mål. 
 
Det är ändå inte med så mycket som jag missar rekordet. Varje gång jag gör ett ärligt försök så blir resultatet likadant. Jag tror nog att jag kommer att förbättra mitt personliga rekord någon dag i år. Jag är ju alltid så nära att fixa det. Jag skulle naturligvios kunna springa varvet och slå mitt rekord, men då blir det fusk. Jag ska slå det med en grym pw.
 
Arbetsveckan sätter igång idag. Nu är det mera jobb än ledigt igen. Bara att jobba på igen och försöka hantera alla nya problem på ett bra sätt. 
 
Nu ska jag äta. Det för bli lite köttbullar. Det äter jag nog en gång i Veckan eftersom det bara är så gott.
 
 
 
 
Ha en trevlig dag!
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE