Promenad och tankar

 
 
 Har varit ute på en pw nu på morgonen. Har annars känt mig ganska slö och seg denna veckan. Jag känner mig sådär mörbultad och ganska trött i kroppen. Jag är ganska trött på att hela tiden känna att jag har mycket att göra. Dessutom vet jag att det kommer att bli ännu mer. Jobbig känsla liksom..
 
Det har varit mycket "surr" denna veckan.  Utbildningen i måndags kändes ju seg. Jag gillar ju inte att ha utbildningsdagar.  I tisdags blev det mycket babbel efter pingisträning. Jag tror vi kom fram till att alla vi håller på med pingis för att vi vill spela pingis. Något annat som typ har med föreningsliv och klubb och bla bla bla bla, vill ingen av oss syssla med. I alla fall är det så för mig. 
 
Igår var det också mycket "surr". Telefonen ringde typ flera gånger i timmen hela morgonen. Det är den ena lilla skitsaken efter den andra. Jag fick även lite kritik för att jag inte hade fixat en grej tillräckligt snabbt. Jag kände då att: Jävlar vilka krav vissa har. Man ber mig ordna en grej som jag varken har betalt för eller är skyldig att fixa. Jag säger att jag förmodligen kan fixa det och jag fixar det så snabbt jag bara kan, men ändå ska det gnällas. Hade jag skitit i det totalt (vilken jag nu ångrar att jag inte gjorde) så hade jag fått kritik för det i alla fall.
 
Sen är det ju så att allt tar ju sin tid och jag funkar ju så att jag lägger saker på en lista. Jag har vissa saker att göra, men man måste ju proritera sånt man har att göra just nu och en hel del av sånt som man har lovat att man ska fixa har man kanske inte alltid tid att ens hinna tänka på direkt efter att man har tagit på sig att göra en grej. 
 
 
 Nu under morgonen så var det skönt att få rensa skallen lite från allt "surr" och "babbel" som man har fått stå ut med under denna veckan. En pw på några km och nu känns det som allt kommer att gå hur lätt som helst framöver. I alla fall kommer det att kännas så tills nästa "surrande" drar igång.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE