Onsdag ❤️

Hej!
 
Vilken jävla dag jag har haft. Snacka om att få känna på byråkratins Sverige. Jag vill inte exakt gå in på vad jag gjorde idag för det är lite för privat just nu i alla fall. Men jag kan säga att jag under förmiddagen har ringt lite myndigheter. Vissa saker vill man ju bara dra till sin spets och detta är en sådan sak.
 
Första samtalet varade i en timme. När jag sedan trodde att detta var allt så sa killen som jag pratade med att nu ska du göra så, så, så, så och så. jag tänkte bara: Herregud... hur ska jag komma ihåg allt detta??? Jag är ju mycket för att skriva upp saker så jag ska komma ihåg. Jag gjorde så nu och sen var det bara att ringa nästa samtal till nästa myndighet för den första myndigheten som jag ringde idag hade tydligen inget samarbete alls, trots att jag tycker att dessa två borde ha det.Man tror liksom det och kanske är det så att dom samarbetar bara att de personer som jobbar där inte har riktigt koll på detta. 
 
Ok samtal nr 2. Jag får bara till svar att jag inte ska ringa dit  utan ring ett annat nummer fårjag höra på det andra samtalet Samtal nummer 3:  Där får jag förklara hela historien om vad saken gäller en gång till. Jag hade ju redan typ pratat i en timme på första samtalet och nu på tredje så är det så igen. Nu vara jag ju ganska van och visste vad jag skulle säga utan att tänka  så jag lyckades korta ner detta samtalet i alla fall. Det blev inte en timme utan kanske en halv.  Under samtal 3 så fick jag en info att jag skulle ringa tillbaka till han jag pratade med under det första samtalet. Jag gjorde så då. Då fick jag info att jag skulle blanda in en myndighet till typ. Hänger ni med? Måste vara femte samtalet nu. När jag ringer och pratar där så får jag reda på att jag egentligen inte hade behövde ringa det samtalet, fast det var ändå bra att jag gjorde det tyckte han jag pratde med ändå. Vi ringer till dig sen när det är dags och tar inte längre tid en 2 år fick jag höra när jag hade ringt det femte samtalet i ordningen. Det går nog fortare än 2 år, det är jag gansak säker på. För så jäkla krångligt är väl inte detta???
 
Det var snurrigt ett tag, men jag är jävligt envis när jag vill dra något till sin spets. Och nu tycker jag att jag har bra ordning på allt som jag inte visste något om i morse när jag vaknade. Vad det var spara jag nog till mina memoarer eller nåt. 
 
Efter detta ville jag ju bara ta det lugnt, men nej. Jag fick mer att göra. jag höll på nere i tvättstugan också. Jag sprang upp och ner i trappan hela morgonen, mellan samtalen så  fick jag fixa lite med tvätten också. Typiskt att det skulle vara just denna morgonen jag hade en bokad tvätttid. Men när tvätten var klar då tänkte jag att nu är jag väl klar. Så fan heller!! Snart ska jag jobba och då kommer jag på att kanske måste äta något också.
 
Jag hinner inte laga min mat idag. Jag gick ut köpte mig en pasta. När jag är på väg hem så ringer telefonen. Det var vår personalplanerare som ville tala om för mig att min ledighetsansökan var beviljad till hälften. Jag har sökt ledigt 2 dagar nästa vecka, men jag kunde bara få ledigt på en av dom. Hon berättade också att hon sätter mig på utbildning igen nästa vecka. Bra qtt jag fick ledigt en dag i alla fall. Hade gärna velat vara ledig 2 och slippa utbildningen, men så blev det inte. Utbildningen är en sån där kurs som man måste gå enligt lag när man jobbar med tung trafik som tex busskörning. Jag kan allstå inte välja bort den för då kan jag ju snart inte jobba mer. Jag gillar det inte, men så är det. 
 
Ok! Nu kan jag väl sätta mig ner och äta i lugn och ro. Jag har två timmar kvar till jobb och då kommer jag på att jag måste hämta min tagg (nyckel) på Sportcentrum som jag redan igår försökte fixa. Jag lovade ju dessutom tjejen där igår att jag skulle komma in under förmiddagen idag. Då var det ju bara att gå ut igen. 
 
Jag tänkte först ta bussen, men det gick ju såkklart ingen buss när jag ville åka. När det går snabbare att gå då väljer jag att gå. När jag kom bort till Sportcentrum efter att jag hade genomsvettats en blandning mellan promenad, pw och ett löppass så kom jag i alla fall in på ett kontor borta på Sportcentrum. Det var precis innan dom skulle ta lunch. Lite tur där liksom. Jag fick min tagg, äntligen. Tänk om jag hade fått ta den där jävla blandningen av promenad, pw och löpning och tagga tillbaka hem igen utan en tagg. Fy fasen var det hade förstört denna dagen fullständigt. 
 
Jag gick alltså raskt hem igen. Lunch och sen göra sig iordning för jobb. Nu har jobbat halva passet. Jag har kvällen kvar snart och jag hoppas inte jag får allt för mycket att göra nu. Jag har fan nästan grejat och snurrat mer idag än vad jag normalt gör på en hel vecka. Nu vill jag bara ta det lugnt resten av kvällen liksom...
 
Ha en trevlig kväll!
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE