Kvällsinlägg

Hej!
 
Hoppas ni har haft en bra skärtorsdag. Jag har haft det bra. Jag sovit mycket och när jag har varit vaken så har jag bara ätit gott och slappat. Ingen pw eller nåt liknade idag. För köra hårt under påskhelgen nu istället. Jag har massor av jobb i helgen, men det kommer att funka att köra pw också så jag hoppas verkligen att jag kör som fan nu liksom.. 
 
Hade det varit en vanlig torsdag så hade man ju spelat lite pingis ikväll, men under träningen i torsdag sa alla typ att dom inte skulle spela denna skärtorsdag. Påskfirandet ska var och en ha på annat håll än i pingishallen och då kan ju inte jag träna heller. Jag kan ju inte spela pingis själv liksom. Hade någon velat träna idag så kan jag säga att jag gärna hade gjort detta. Jag skiter i vad det är för dagar och så. jag kan alltid spela pingis liksom. Jag kanske skulle ha frågat J-O Waldner om han hade velat lira lite. Men han verkar också redan nu vilja börja fira påsk med lite större föremål än en liten pingisboll :) https://www.facebook.com/waldner.jo/posts/406965959485043
 
Annars då?
 
Jag köpte en sk kebabrulle idag en en viss mataffär här i stan. Inget gatukök eller nåt sånt nu. Jag hittade helt enkelt en färdig kebabrulle i charkdisken i en mataffär som jag ofta besöker. Det stod på själva innehållsförteckningen att det skulle vara kebab med kyckling, kebabsås mm.. 
 

Innan jag ska sätta mig för att äta denna rulle så ville jag värma den lite i micron. Jag öppnade då upp rullen lite för jag vill inte värma salladen som fanns i rullen. När jag Öpnnade rullen ocjh plockade bort salladen så fick jag se att den kebabrulle med kyckling som jag hade köpt inte innehöll någon kebab överhuvudtaget. Det var bara kyckling, sås och sallad liksom.. Jag har inget emot kycklingrulle, men det var inte vad jag hade förväntat mig. På förpackningen så stod det faktiskt med fet text kebab...och sen kom det finsstilta där det stod med kyckling. Inte bara kyckling liksom. Jag köpte alltså en kebabrulle utan ett spår av något kebabkött. jag känner mig lite lurad. Borde jag ha gått tillbaka med min rulle till affären? Borde jag ha klagat över att min kebabrulle inte innehöll någon kebab? Det hade varit lite roligt att bara få höra vad dom skulle ha sagt. Men jag är inte den personen som årkar bry mig. Dessutom är det ju inte fel att käka kyckling, även om jag kände mig lite lurad på kebaben.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE