Klumpen i magen har nog blivit mindre

Det är sällan det känns mer rätt att ta sig ut på en promenad än vad det gjorde i morse. Jag ville ut bara få luft. Sitta inne och grubbla om allt som är tufft funkar ju inte. Bättre att komma ut, få lite luft och bara röra på sig.
 
 
 
Igår hade jag en lång dag. Jag var tvungen att gå upp tidigt för jag hade så mycket att ta tag i. Dessutom skulle jag jobba kvällen och natten också. Jag kan även säga att jag den senaste tiden har varit orolig. Ni har säkert själva haft den där känslan av att man snart måste göra något som kan gå precis hur som helst. Man tänker på allt som kan gå fel, men sen finns också något som talar för att allt kommer att ordna sig. Den känslan har jag haft i några dagar nu. En stor klump i magen liksom. Jag orkar inte sitta här och skriva vad det exakt handlar om. Hela historien är för lång att berätta och ingen kommer att fatta något om jag försöker berätta historien den korta versionen. Så det skiter jag i, men känslorna som finns i kroppen är ju lätt att beskriva på ett begripligt sätt. Man har liksom en klump i magen när man oroar sig för så mycket som kan gå fel. 
 
Efter den långa dagen igår med mcyket grejande under förmiddagen  och nattjobb där jag inte var hemma förrän klockan halv fyra på morgonen så kände jag i alla fall när dagen var slut att mycket hade gått väldigt bra. Klumpen i magen ligger fortfarande kvar, men den har i alla fall blivit betydligt mindre och allt känns väldigt mycket bättre nu.
 
 
Idag blir mera jobb och jag kan känna att det ska bli roligt att jobba. Märkligt att man har fått den känslan tillbaka. Jag får väl hoppas också att klumpen i magen som över en natt förvanlades från en stor till en väldigt mycket mindre klump snart försvinner helt. 
 
Ha en trevlig dag!
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE