Skor och väska till pingisen.

 Jag har fixat lite mer grejer till pingisen. Jag var i sportaffären tidigare idag och köpte ett par skor som jag har tänkt att spela pingis i. 
 
 
Det finns naturligtvis speciella skor som bara är avsedda för pingis att köpa, men jag tycker aldrig att jag hittar något som känns bra att ha på sig eller spela i. Det är ofta dålig kvalitet och dessutom tycker jag att många  pingisskor har för tunn sula. 
 
När jag letar skor att spela pingis i så vill jag såklart ha en sko som är väldigt lätt. De pingisskor som säljs är ofta väldigt lätta, men jag tycker det är det enda som är bra med dom. Annars tycker jag de mesta man har provat när det gäller just pingisskor som just är avsedda för att lira pingis är skit.
 
Vi pingisspelare som lirar i dom lite lägre divisionerna är inte direkt bortskämda med pingislokaler som har ett bra golv att spela på. Man kan få lira seriematcher i någon byggdegård någonstans eller så kan man vara på en tävling där man får lira i någonkällarlokal. Golven i dessa lokaler är inte alltid de bästa.  Har man då väldigt dåliga skor också så kan det ju finnas en viss skaderisk när man lirar. Vissa lokaler som man har besökt genom åren har ibland haft  trägolv som varit som en isbana. Då vill jag ha ett par bra skor på fötterna.
 
 
Jag kan ärligt säga att jag aldrig har förlorat en pingismatch pga av att jag har haft för dåliga skor. Det kan jag inte köra som en bortförklaring efter en förlustmatch. Men jag tror att jag alltid har varit noga med vad jag har för skor och lirar i. Jag vill ha skor med en bra sula och dom ska väga så lite som möjligt. Det är också viktigt att den sitter bra på foten. Foten får liksom inte röra sig i skon. 
 
 
 Idag fick jag också hem en pingisväska. Denna från Japanska företaget YASAKA tycker jag var riktigt snygg. Stor och rymlig är den också. Det är ju aldrig fel för man har en jävla massa skit i en väska när man är en pingislirare som inte vill lämna något åt slumpen.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE