Mycket att göra och mer lär det bli.

 
Jag har haft en lång arbetsdag och jag vet utan att jag kollar mitt schema att jag har flera långa dagar denna veckan. Vissa delar av mitt schema kan jag utantill. Denna vecka blir ganska tuff. Jag har några dagar nu där jag mest äter. jobbar och sover. Men jag ska nog hinna med lite träning också.
 
Jag har ju mina målsättningar med träningen och jag tänker inte ge mig. Om några dagar blir det mindre arbete och då kan jag fokusera mer på träningen igen. Min plan är att jag i denna veckan ska trappa upp en hel del och komma till den punkten där jag egentligen inte kan träna så mycket mer i tid, dagar och mängd. Jag kommer naturligtvis att kunna utveckla mig hela tiden och jag ska ju såklart bara köra på så att jag når mina nuvarnade målsättningar som jag har och sen hittar jag nya mål att kämpa mot. Kosten lägger jag ju om just nu på lite mer allvar än tidigare. Med bra träning och förrbättrade matvanor så tror jag detta kommer att bli riktigt bra, och  framförallt väldigt roligt.
 
Det är mycket att göra och tänka på när det gäller jobb, träning och kosten. Mer att göra lär det bli. Jag har ju en grym investering på gång. Kör jag den hela vägen så kommer jag att tjäna ganska mycket pengar på kort tid. Med dessa pengar är tanken att jag ska börja renovera min lägenhet. Jag vill verkligen börja med detta nu. Det är min dröm om att få ett hem som jag verkligen vill ha det. Jag vet inte om jag kommer att lyckas denna gången för det är väldigt många saker som måste falla på plats först, men nu gör jag något konkret istället för att bara grubbla och tänka på just denna grej med renoveringen, och det är skitbra. Även om jag inte vill ha så mycket mer att göra nu så lär det bli mer att göra för mig ändå. Mycket jobb, mer träning, förändra matvanor och jobba med att få loss ännu mer pengar. 
 
Jag har ju min privatekonomiska dröm också, men den är ju i alla fall så gott som klar nu. Där går jag mest väntans tider. Jag väntar på rätt läge att liksom lägga in "stöten".  Sen är jag säker på att jag blir helt nöjd med min privatekonomiska situtaion. Det känns riktigt häftigt när jag tänker på vilket resultat jag kommer att uppnå med detta! Men jag är inte där än och då har man kvar att göra, där också. ÖHHH....
 
Nu ska jag sova och i morgon ska jag jobba en lång dag igen. Jag kommer ha mycket att göra och jag lär inte hinna att stanna och lukta på blommor. 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE