Ikväll har jag ...

Jag har varit ute på en "POWERWALK". Rätt skönt att bara få rensa skallen lite. Det är väldigt bra att bara vara ute och promenera runt lite när man inte direkt vill fundera över jobb, träning och allt annat som man har att greja med på dagarna. Ibland är det bra att bara stänga av allt för någon timme och bara vara ute och röra på sig.  
 
Jag tycker ändå att jag är ganska bra på att stänga av de mesta som jag inte grejar med just för stunden. Är på jobbet så funderar jag inte över något annat än jobb. Är jag ledig så grubblar jag inte speciellt mycket på över mitt arbete. Jag har i alla fall i stort sett slutat att blogga om det. Tränar jag så funderar jag inte heller över något annat än att jag vill genomföra en bra träning som jag efteråt kan hitta något positivt med. En bra pw blev det ikväl och det känns bara positivt.
 
 
 
När jag gick där på mitt varv och brände fett samtidigt som jag egentligen inte tänkte på någonting så lyssnade jag ju såklart på en dokumentär igen. Denna gången handlade den om morden på Malmö Östra Sjukuset som avslöjades i början av 1979. Nu har man lärt sig massor om den händelsen också. 
 
 
Ikväll har jag också suttit här hemma med lite kvällsgott. 
 
 
Nu blir det mer slappa i mssagestolen. 
 
Ha en trevlig kväll!
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE