Helgen är snart över.

 Helgen börjar lida mot sitt slut och jag försöker nu innan jag ska lägga mig varva ner lite. Jag tror det har gått i ett hela helgen också. Under veckan hade jag ju massor av jobb och nu när jag är ledig grejar man med allt som man inte har hunnit med tidigare under veckan, från tidig morgon till sen kväll. Men jag får gjort mycket och det känns väldigt bra. 
 
 
Annars känns det ganska bra med de mesta. Jag har mycket jobb hela tiden, men jag känner ändå att jag hinner med mycket annat också. Jag tror inte jag skulle få mer gjort om jag jobbade lite mindre. Jag är glad över att jag hinner träna och spela pingis, fast jag har mycket jobb under veckorna. Nästa vecka tror jag jag kan träna både tisdag och torsdag. Det ska bli kul. Jag vet nu att jag fixar min ekonomiska dröm. Det är såklart det kan bli, även om det inte är det just nu. Men på "pappret" är det klart oc´h det enda jag behöver göra nu är att vänta till slutet på detta året. Sen får jag in de pengar som krävs för att jag ska kunna förverkliga min dröm som jag har haft i flera år. Det känns sjukt bra faktiskt.
 
Lika bra känns det att jag har kommit igång med att fixa mitt hem. Köket kommer i början på nästa år att stå klart och jag får det som jag vill ha det. Om jag känner lust och har kraft så ska jag ta tag i resten av min lägenhet också. Jag vet inte exakt vad jag ska göra, men jag är säker på att jag kommer på något och när jag har min privatekonomi på plats och ett kök som jag vill ha det, då finns ju hur mycket möjlighter som helst till att bara köra på med resten av lägenheten. 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE