3 samtalsämnen från igår.

Det är inte alltid man kan sova om natten. 3 samtalsämnen som jag hade med lite olika folk igår har fått mig att tänka lite och hålla mig vaken i natt. Får se om jag kan sova ikväll när jag går och lägger mig eller om jag grubblar vidare.
 
 
1. Jag pratade med en kille igår som sa att han var allergisk mot tomater. Han sa att efter att han har ätit tomater som känns det som typ pollenallergi.  Tyvärr tyckte han att tomater var så gott och därför slarvar han ibland med att äta tomter. Han har inte fått någon förklaring på varför han just är allergisk mot tomater, men så är det. Allt som är nyttigt är helt enkelt inte alltid bra för alla, men det måste vara ganska ovanligt att man får en allergisk reaktion av tomater.
 
2. Ända sedan år 2011 så tror jag det har hänt nästan varje vecka. Jag tycker jag får denna fråga jämt. Ändå vet väl dom flesta att jag håller mig ganska mycket på "hemmaplan". Det handlar om resor. Typ nästan varje vecka får jag frågan om jag har någon resa på gång. Jag är mest hemma och jag har inte vart ute på år och dagar, men den frågan får jag i parti och minut. Jag svarar med ett nej och vissa verkar bli ganska förvånade. Igår var det en som undrade igen. Jag sa som vanlig nej jag har inga resor på gång och jag vet inte när jag ska åka igen. Sanningen är att jag är ganska nöjd och känner inte att det är så viktigt längre att resa och upptäcka världen. Jag kanske drar iväg någon gång i framtiden. Men just nu är det mycket spara pengar och renovera som gäller. 
 
3. Mitt jobb är något som många frågar mig om. Så är det kanske för alla. Man får frågor om jobb även på fritiden. Jag har väl inte så ont av det. Folk får gärna prata buss med mig, men den mest meningslösa frågan jag får och som jag gott tycker att man ska undvika är: VILKEN BUSS KÖR DU? 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE