Vad känner jag när min dröm är förverkligad?

Jag sitter här och funderar lite kring mina pengar igen. Jag befinner mig just nu där jag alltid har velat vara ekonomiskt. Jag är där nu som jag i så många år bara har drömt om. Just nu är jag där. Jag funderar på hur det känns. Vad känner jag exakt egentligen nu när min dröm är förverkligad?
 
Jag kan lätt säga att: Jag känner inte att jag mår bättre  bara för att jag nu har mer pengar på banken än tidigare. Jag har aldrig haft mer pengar än vad jag har just nu, men just nu känns det bara som siffror på ett kontoutdrag. Jag ser inte dessa siffror som pengar. Jag har egentligen inte tagit in än jag sitter på några x antal hundratusen kronor. Jag vet inte om jag kommer att fatta vad jag har gjort någon gång. Jag var väldigt koncentrerad under hela den tiden som jag verkligen jobbade med min "ekonomidröm". Därför har jag svårt att minnas mycket av detaljer i denna grejen. jag kommer ihåg 5-6 detaljer, resten är liksom svart för mig.  Det känns som jag har ungefär lika mycket nu som jag alltid har haft, fast jag har mer nu.  
 
Jag tror inte jag kommer att leva så annorlunda mot vad jag har gjort innan jag hade dessa pengar. Jag ska använda en del mina pengar  till renovering. Sen handlar det mest om att jag kommer att tjäna lite mer i månaden pga detta som jag har byggt upp med min ekonomi under året. Jag kommer att ha ett stabilt ekonomisk läge under väldigt lång tid framöver. Kanske livet ut. 
 
 
 
Jag tror däremot inte att jag kommer att börja leva så mycket annorlunda mot vad jag innan har gjort. Jag gör det jag gör och det känns som allt jag gör idag har jag nästan alltid gjort. Att göra så mycket mer finns det liksom inte tid för och jag funderar inte på att sluta med något av de jag gör idag och göra något annat. Jag vill blogga, vara med kompisar, träna på gymmet, gå promenader, träffa min familj, spela pingis och ha kanske någon större grej att se framemot. Ta någon resa ibland och köpa lite inredningsprylar, kanske renovera och bjussa lite extra på en utekväll ibland, absolut. Det kan gärna få gå mycket pengar där, men jag vill ändå ha en plan hela tiden så jag inte sen står där efteråt och ångrar mig.
 
 
 
 Jag kommer att fortsätta att spara lite pengar varje månad på min bussförarlön. Det känns mer rätt än att slösa och inte vara nogrann med pengar. Min erfarenhet är att man så lätt ångrar sig om man bränner för mycket pengar bara för att man har råd. Man köper lätt väldigt mycket skit och dessutom tror jag att det kan vara farligt på sikt om man gillar att spendera mycket pengar hela tiden. Då kanske jag sabbar denna grej som jag nu har byggt upp. För mig skulle det kännas så hemskt! Jag skulle aldrig förlåta muig själv om jag bara sabbade allt. Visst ska man unna sig och inte vara snål, men jag tänker sätta gränser och så även nu när jag har fått min privateknomi jävligt stabil. Fötterna på jorden vill jag ha. Det känns väldigt viktigt, rätt och sunt.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE