Torsdag ❤️

 Vilken förmiddag jag har haft. Inte en lugn stund sen klockan 08.00 i morse. Nu kan jag slappa lite i alla fall, men jag springer upp och ner i trapporna här hemma eftersom jag håller på nere i tvättstugan.
 
Min telefon har gått varm idag. Hela förmiddagen har det ringt eller så har jag fått SMS eller mail. Jag har ju också använt telefonen för att kolla upp saker som hur jag arbetar eller så har jag bara sökt efter info på någon hemsida. Det är tur att man har sin "ajfåne" med sig.
 
 
Det ringde en "pingisgubbe" och frågade mig lite om en beställning som jag har gjort. Mer pingisprylar vill jag ha, men det jag hade betsällt denna gången var slut så han som ringde undrade om jag ville ha något annat istället. Jag sa att vi skiter i det då och så gör jag en ny beställning längre fram.
 
  Sen mailade Mouna mig och frågade om vi kunde ses för en sk rapportgenomgång av min senaste undersökning. Jag mailade tillbaka några datum (mitt i alla ärenden på stan) och sen skriver Mouna att hon kan boka om några av de  möten som hon har på en av de dagarna som jag hade möjlighet att träffa henne på, och sen var det ju bara för mig att köpa en ny tågbiljett till Stockholm. Detta mötet med Mouna skulle man ju kunna ta via Skype istället, men jag vill helst träffa min doktor mer fysisk när det rör sig om min hälsa och jag har ju heller inget emot att "tagga" upp till Stockholm på någon ledig dag. Det är alltid roligt att besöka huvudstaden. Man får ju säga att Mouna är väldig bussig som kan tänka sig att boka om några möten som hon redan har planerat in. Hon gör så för att det ska passa mig bättre och det är ju väldigt snällt och bra fixat liksom. 
 
 Min telefon har som sagt varit flitigt använd nu under morgonen. Man vill ju tex kolla dagens lunch på de olika restaurangerna här i stan och mycket annat behöver ajg ju också kolal upp. Så det är tur att man har den där saken som kallas för IPHONE. Undra om jag ska byta upp mig till en 6:a? Sex måste ju vara bättre än fyra.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE