Tisdag ❤️

 Hej!
 
Jag är efter dagens arbetspass ganska trött, men jag är ändå säker på att kvällsjobb passar mig bra. Under kvällen har jag funderat på om det finns något negativt med att jag snart ska börja på ett schema där jag bara ska jobba eftermiddagar och kvällar. Jag har suttit på jobbet ikväll och känt efter mer än vanligt, om man säger så.  Egentligen kan jag inte komma på någonting dåligt med det schemat som jag snart kommer att få. De lilla som jag skulle kunna säga som inte är bra är ändå inte något att gnälla över.
 
Idag har jag tagit tag i min träning. Jag har under en tid nu kanske varit lite för nöjd med allt. Jag har ju förbättrat mina värden så mycket och när jag vet detta så glömmer man lätt vad det är som faktiskt har gjort för att få bättre värden. Jag får ju inte sluta att träna nu bara för att mycket som har med min hälsa att göra har blivit till det bättre. Jag har  sedan träffen med Mouna bara gått promenader och kört ett pingispass. Jag måste ju göra mycket mer för att nå mina nya mål som jag har med träning. Idag körde jag igång med gymmet igen. 
 
 
 
Det var en lite otäck känsla när jag insåg att jag faktiskt ett tag nu bara har klappat mig på magen och inte har tränat så bra eftersom jag har varit så nöjd med de förändringar som jag har gjort. Men man kan ju aldrig sluta för då går det ju ganska snabbt åt andra hållet igen. Nu kör jag igen i alla fall och nu ska jag göra nya framsteg och nå nya mål med min hälsa.
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE