Söndag ❤️

 
Regn och rusk idag. Typiskt höstväder ju. Jag fortsätter med mitt göra ingenting. Jag orkar inte bry mig just nu. Jag tar bara mina promenader för jag vill inte sitta helt still. Men mycket mer vill jag inte göra. Jag orkar liksom inte och är jag ledig så behöver jag inte göra något heller. 
 
Jag tänker mycket på mötet jag hade i Stockholm. Jag vet inte alls hur jag ska gå vidare nu när det gäller min träning och mina matvanor. Jag vet inte riktigt heller vad som väntar när det gäller undersökningar, men det kommer jag få ett "schema" på inom några dagar. Jag måste nog låta tiden gå så att jag hinner tänka igenom all den info jag fick under mötet i fredags. När det har gått ett tag så kommer jag säkert att komma ihåg mer och mer och då kommer jag säkert fram till hur jag ska fortsätta med att framförallt träningen och kosten. Det jag nu har minne av att Mona har sagt är att jag ska fortsätta som jag gör, men pressa lite till. Helst någon form av rörelse varje dag. Dessutom vill hon se ännu mindre av kolhydrater på tallriken, men jag får ändå inte utesluta det helt och hållet. Jag ska göra som jag har gjort, men var ännu mer noggrann med vissa detaljer.
 
Det  jag gör just nu är att jag tar blodtrycket på mig själv och sen mailar jag bara resultaten till Mouna. Mäta blodtrycket ska jag göra morgon och kväll i 3 dagar på raken. Vad jag vet så har jag inte för högt blodtryck och ingen har heller påstått något annat. Att jag ska mäta det är väl bara för att Mouna verkligen ska vara säker på att allt är som det ska. När det gäller den hälsogrejen som jag är inne i så kollar man verkligen allt, oavsett om det är bra eller inte. Man tar ett heletsgrepp på hälsan liksom. Det kan ju finnas andra orsaker också, men det är i så fall inget som jag behöver bry mig om. Mitt fokus ligger på att sköta träningen och maten, samt vara på plats för att gå igenom de undersökningar som Mouna planerar in åt mig. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE