Nu kommer jag att trivas ännu bättre

I mitten på December i år så kommer jag att börja arbeta på ett nytt schema. På jobbet har vi för ett tag sedan haft sk sökningar där man får titta på ett visst antal olika scheman och sen då önska vilket av alla scheman man skulle vilja  ha. Det är inte säkert man får det man vill ha. Men man får i alla fall alltid önska och sen beror det på vad ens kollegor har valt när det då avgörs vad man själv får. Man kan säga att ju mer år man har varit anställd i företaget, ju mer säker kan man vara på att man får det schemat som man har önskat sig. Jag ligger ganska långt ner på den listan över år i företaget så jag kan egentligen aldrig vara säker på vad jag ska få för schema. Under detta årets sökning trodde jag aldrig att jag skulle få det jag faktiskt sökte, men det fick jag. I mitten på December i år ska jag bara jobba eftermiddag och kväll. Jag är hur nöjd som helst eftersom jag har sökt detta schema i flera år, men aldrig fått det. Nu har jag fått det jag verkligen alltid har velat ha. 
 
Jag ser bara fördelar med det schemat som ag kommer att få. Jag kommer nu att få mer regelbudna tider. Det kommer att bli lättare för mig att sköta träningen och vara noga med maten. Jag kommer inte att ha perioder av sjukt långa arbtesdagar. Jag får alltid sova ut. Jag behöver aldrig gå och lägga mig tidigt på kvällen. Jag kommer att bli mycket piggare än vad jag är idag. Jag slipper jobba oregelbundet med helt olika tider från en vecka till en annan. Nu kommer jag att få mer regelbudna arbetstider och det har jag inte haft sen jag började köra buss. Fatta att detta ska bli skönt!
 
Att jag nu får jobba mer regelbundet innebär ju att jag slipper skifta tid och vända på dygnet från en vecka till en annan. Det jobbigaste som finns är nog när man har jobbat natten och sen blir man ledig typ en dag och sen så ska man helt plötsligt stiga upp på den tiden som man 2 dagar tidigare slutat sitt arbetspass på. Det är riktigt tufft för kroppen när det blir så sjukt oregelbundet. Nu slipper jag detta från och med mitten på December och minst ett år framåt. 
 
Jag kämpar ju mycket med min träning och jag vill ju också vara mer noggrann med maten. Det kommer att bli lättare nu sköta detta bättre. Jag kan träna varje dag utan att vara för trött. Som det nu är så orkar man ju inte vissa dagar bara för att man går upp sjukt tidigt och sen kanske man inte kommer hem förrän sent på kvällen. Det är fan tufft att orka med att röra på sig efter att man kanske har suttit 10-11 timmar på en stol. Med mitt nya schema så slipper jag detta. Nu kommer jag att kunna träna och sköta kosten, samtidigt som jag alltid kan sova ut ordentligt. Jag blir då piggare och orkar på så sätt ännu mer. Allt detta gör att jag får bättre värden ochblir helt enkelt en friskare människa. Det gäller ju att hitta en bra balans mellan träning, kost och vila. Nu kan jag lätt hitta en perfekt balans och det känns ju såklart riktigt bra. Tänk va Mouna ska bli glad när hon får se mina värden nästa gång jag sitter på ett möte med henne!! Tänk va bra jag kommer att må när jag har en perfekt balans i kroppen av allt!!
 
Jag har faktiskt inte hittat någonting som är dåligt med mitt nya schema som jag om några månader ska börja köra på. När jag sen börjar köra så kanske man kommer att komma på något som inte är bra, men nu ser jag bara fördelar. Inte ens pingis kommer jag att behöva träna mindre. Jag kommer att kunna spela ganska mycket för jag är ledig mitt i veckorna ibland. Jag kan då under dagen vila och försöka förberada mig på rätt sätt inför de kvällar som jag har pingisträning. Som det är nu så har jag ju ofta pingisträning efter att jag har jobbat en lång dag. Dessutom har man varit uppe tidigt på morgonen samma dag. Det är inte optimalt att vräka sig upp 03:30 på morgonen, jobba mellan 05:00 och kanske 16:00 för att sen kanske 2 timmar senare försöka spela bra pingis. Det finns bättre sätt att förbereda sig på inför ett pingispass än att jobba arslet av sig med busskörning. Nu är jag alltid ledig på de dagar som jag har möjlighet att spela pingis på. Var tredje vecka kan jag inte spela alls pga jobbet, men alla andra veckor funkar. Och den där tredje veckan då det kanske inte funkar skulle man ju kunna få att funka ändå. Man kan ju alltid söka ledigt någon dag då jag egentligen inte har möjlighet att lira pingis. 
 
Som sagt: Jag ser bara fördelar med detta. Under alla dessa år som jag har kört buss så har jag aldrig fått det schemat som jag helst av allt har velat ha. Nu fick jag det och jag är bara så glad för detta. Nu kommer jag att trivas ännu bättre med mitt arbete. Dessutom kommer jag att jobba mer normalt långa arbetsdagar. Jag sloipper alla dessa 13 timmars häng somman nu kan ha på jobbet. Detta blir hur "nice" som helst!!!
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE