När är strax?

Idag skulle jag köpa en ny "liten" lampa
 
 
Jag har en armatur (eller vad det nu heter) i köket där jag behöver ha en så här jäkla stor glödlampa. Första glödlampan som jag köpte hade jag i flera år innan den gick sönder. Nu får jag typ byta glödlampa i köket 3-4 gånger per år. Bara det blir jag lite trött på och jag undrar varför inte denna "lilla" glödlampa inte kan hålla längre än vad den gör? Den första höll ju i hur många år som helst! 
 
Idag skulle jag i alla fall köpa en ny glödlampa till min armatur i köket. Jag gick bort till lampaffären och då fick jag se att  en skylt med texten KOMMER STRAX hängandes på dörren. Ok, tänkte jag. Jag hade ju ett ärende till. Så jag fixar det istället. Jag skulle ändra valet av min plastmatta som jag ska ha i mitt nya kök. Jag hade ju valt en som typ var helt svart. Nu vill jag en mer brun plastmatta. Jag gick bort till golvläggren och visade vad jag vill ha och sen var det klart liksom. Klart jag får ändra mig och nu känns det helt rätt med det golv jag ska få i köket.
 
Sen gick jag tillbaka till lampaffären. Kommer strax stod det ju. När jag kom dit igen så hade det gått ungefär en halvtimme, men fortfarande gällde skylten: KOMMER STRAX. Hur lång tid är KOMMER STRAX?? Mer än en halvtimme var det i detta fallet med lampaffären. Jag får fixa en ny "liten" lampa i morgon istället för jag hade just då inte tid idag att vänta till "strax".
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE