Känns lite läskigt och jobbigt

 Hej! 
 
Nu snurrar det ordentligt i huvudet. Jag vet inte hur denna text egentligen kommer att bli. Frågan är om jag kan skriva ett inlägg så ni förstår vad det handlar om över huvud taget?
 
Jag har inte riktigt lika mycket att göra nu som jag hade för några veckor sedan, men det känns ändå som jag har för mycket att göra. Jag grubblar och tänker mycket på min privatekonomiska dröm som just nu känns riktigt läskig. Jag måste vara extremt noga så jag inte räknar fel. Det är inte roligt om jag missar något viktigt  när jag bollar med flera hundra tusen kronor. Jag vet vad jag gör, men jag är inte van vid att greja med så stora summor som det nu handlar om. Det är bara läskigt och jag mår inte så bra av det. Där ser man att man mår inte bättre för att man har mer pengar. På ett sätt mår jag bra för jag vet ju säkert nu att jag förverkligar min privatekonomiska dröm i slutet av året, och i början av nästa år så får jag mitt drömkök. Men att hålla på att fördela X00 000 kr tycker jag bara är jobbigt. Jag kan inte förklara varför jag känner så, det bara känns så liksom. 
 
Många är på mig också. Folk vill att jag ska hjälpa till med allt möjligt. Kan du göra det säger någon, eller du borde hjälpa mig med detta säger någon annan. Jag brukar vara ganska bra på att strunta i sånt som jag inte vill göra, eller inte är skyldig att göra. Men när man känner att så många är på mig  om alla möjliga olika saker så blir det på något sätt jobbigt att hantera. Jag får ofta säga nej och förklara varför jag inte har möjlighet. Jag tycker detta är ganska jobbigt. 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE