Denna veckan är en bra vecka.

 Hej!
 
Idag har jag haft en lugn dag. Jag har inte känt någon stress eller någonting sånt. Skönt att ha en ledig dag som man kan ta det lugnt på och samtidigt  veta att man har en helt ledig helg också. Inte fel att vara så mycket ledig under en och samma vecka som jag är just denna veckan. Jobba 3 och ledig 4, det är en bra vecka tycker jag.
 
I morse var jag ute på en promenad. Ska jag komma ner mer i vikt så behöver jag röra på mig. Känslan jag nu har är att det är nu det kommer att bli svårt att pressa ner fler kilon, men det kan ju inte vara omöjligt. Dessutom är det ju vikten som är mest akut för mig. Många sk dåliga värden kommer att bli bättre per automatik bara jag kommer ner mer i vikt.
 
 
 
 
 
Denna veckan har jag kommit igång igen efter en tid av ganska mycket slarv med mat och inte mycket rörelse alls. Denna veckan har jag ätit väldigt mycket fisk (som jag ska göra) och jag har dragit ner ordentligt på kolhydrater och socker. Fortsätter jag så ett tag nu så är jag ganska säker på att jag kommer att kunna gå ner några fler kg. En bra vecka har det varit på många sätt. 
 
Ha en trevlig helg!
 
 

Anna
11 November, kl. 11:59 | Blogg;

heej kan du ta med detta i en video.. ? hur känns det att vara känd eller är det?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE