2014 10 10

Idag har jag mest sovit känns det som. Jag sov ganska länge under förmiddagen. Jag kände när jag gick upp att jag egentligen inte ville gå ur sängen. Men så tänker jag på att jag vill få gjort mina 5 morgonpromenader som är målet för  denna veckan. Därför tar jag mig upp ur sängen även om det tar emot. Att jag har målsättningen gör att jag får det jag ska göra gjort.  Det blev en promenad på en timme. Nu har jag bara en gång kvar och jag har 2 dagar på mig. Det borde man ju fixa.
 
 
Det blåste en hel del när jag var ute under förmiddagen. Nästan storm på vissa ställen. Det sjuka var att när jag gick min runda så lyssnade jag på ett dokumentärprogram som handlade om en annan storm. Stormen Gudrun. Det bara blev så att jag råkade välja det programmet när jag kollade på en lång lista som säkert innehöll 50 dokumentärprogram. Min tanke från början var inte att jag skulle lyssna på ett program som handlade om en storm bara för att det blåste storm ute idag. Det råkade bli så bara. Jag visste inte ens när jag började lyssna på programmet om stormen Gudrun att det blåste ute idag. Konstigt att det kan bli så.  Slumpen liksom. Jag är i alla fall glad över att det inte blåste så mycket idag som det gjorde en dag i Januari 2005 när stormen Gudrun drog över stora delar av Sverige. Då hade man fan inte vågat sig ut. 
 http://www.oppetarkiv.se/video/1709327/
 
 
Innan jag  gick hem efter att ha tagit min runda så tog jag vägen förbi Koppargrillen och köpte med mig en fisk. Efter jag hade ätit dagens lunch och fått insikten om hur mycket jag har att göra idag så orkade jag bara inte bry mig. Jag kröp bara ner i sängen igen. Jag sov nog bort nästan hela eftermiddagen.
 
Jag har så mycket som snurrar i huvudet hela dagarna nu. Mycket är ganska jobbigt och jag känner mig lite tom. Jag orkar helt enkelt inte att ta tag i hur mycket som helst om och om igen. När man känner så då är det nog bra att bara ta ett "break" från allt och inte bry sig. Kanske måste jag bli ännu bättre på att säga nej till saker. Jag har de senaste åren blivit bättre på att just säga nej när folk frågar om alla möjliga olika saker. Men det finns mycket som jag vill göra och problemet med mig är ju ofta att jag vill göra mer än vad kroppen knappt tål. Nu ligger jag på gränsen igen och då orkar jag inte för att jag känner att det blir för mycket, fast det blev i alla fall en promenad idag.
 
 
 
 
 
 
Efter min skönhetssömn under eftermiddagen så gick jag bort till pappa. Syrran och hennes kille är ju på besök i helgen och jag tar då vara på tillfället att träffa dom. Vi gick ut och käka lite. Det blev Koppargrillen igen. Andra gången idag för min del, men det funkar någon dag ibland att gå två gånger till samma ställe.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE