2014 10 05

Hej!
 
Jag har inte bloggt något idag, men jag kan ju ägna den sista timmen på denna dagen och även veckan åt att skriva ner vad jag tänker på just nu.
 
Jag går fortfarande runt och grubblar en hel del över min privatekonomiska sitution. Den här grejen om att få den privatekonomi som jag så länge har drömt om har jag ju förverkligat nu. Jag tycker egentligen att detta är klart  när jag har alla pengar inne och jag bara lite smågrejer kvar att göra med detta.  Jag borde ju nu kunna släppa denna grejen, men det kommer ändå upp väldigt mycket tankar kring detta. Det värsta är att jag ofta tänker att jag kanske ska göra lite till. Jag skulle ju kunna dra in tex 50 000 kr till om jag gör så här. Eller bara statsa 30 000  på en grej som jag tror att jag sen kan tjäna 30 000 kr på och alltså få in 60 000 kr. Så har mina tankar gått under hela detta året och det ångrar jag inte, men nu vill jag egentligen inte längre, fast det är svårt att sluta för intsällningen i över 10 månader har bara varit att jag ska ta chansen hela tiden att tjäna extra pengar när jag har chansen att tjäna extra pengar. Jag har också tagit många av de chanser som jag har fått och det är därför jag har förverkligat min dröm nu. Det måste man ju säga när jag nu sitter i en situtaion där jag ska betala för ett "flong" nytt kök, och sen har jag ändå mycket pengar över som jag kan resa för eller göra annat kul med. 
 
 
 
 
 
Idag har jag mest slappat och tagit det lugnt. Det blev en promenad i solen. Helt sjukt ju att det fortfarande kan vara så fint väder även på hösten. Eller är det så varje år kanske? Det kanske bara är jag som har fått för mig att oktober är en månad där vi inte har fint väder. I september däremot brukar det ju vara varmt som satan och det beror väl på växthuseffkten att vi då har sommarvärme när det egentligen är höst. man blir ännu mer snurrig i huvudet om man tänker vidare på detta. Så det ska jag inte göra... 
 
 
 
 
 
 Tidigare ikväll har jag varit och tränat på gymmet. Jag känner verkligen att jag har fördel av att jag också spelar lite pingis. Det går mycket lättare på gymmet och idag körde jag lite övningar som jag hoppas att jag får tillbaka mycket på när jag ska spela pingis. På tisdag kör vi pingis igen. Om jag redan i morgon tar migtillbaka till gymmet det får jag se, men ett bra gympass har jag kört idag i alla fall.
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE