Väntans tider känns segt att vara i.

 Det känns lite tufft ibland. Jag har en liten mellanperiod nu och man väntar mest på att allt ska bli bättre. För så blir det väl trots allt? Jag får ju nytt arbetsschema om ca en månad, och i slutet av nästa månad kan jag bättre dra nytta av allt de jag har gjort med min privatekonomi i år. I januari nästa kommer mitt nya kök upp i mitt hem och det har man ju längtat efter som fan. Allt blir så mycket bättre, men hur är allt just nu?
 
Jag har som sagt en liten mellanperiod nu och jag känner liksom inte att något egentligen går riktigt bra. Jag får mest kämpa med allt och jag får ingen lön för mödan, inte just nu i alla fall. Vad det gäller det jag har gort med privatekonomin så stämmer alla mina uträkningar fortfarande. jag har inte missat nånting. Allt går enligt planerna. Det övergripande målet har hela tiden varit att jag är klar i slutet av december i år. Det kommer jag att bli, men jag har till och från  trott att det kanske ska gå att få snurr på ekonomin tidigare än i slutet av detta året. Alla pengarna är ju på ett sätt inne, men jag hade mycket utgifter i oktober och jag kommer att ha en hel del utgifter i nu i november. Därför kan jag inte få snurr på ekonomin förrän i slutet av december. 
 
Det känns lite tufft. Jag måste hålla på så extremt mycket pengar hela tiden. Jag har det ändå bra och jag behöver inte snåla, men jag måste ändå hålla mig till en viss budget om man säger så. Jag kan liksom inte spontant bara gå och köpa något, då sabbar jag min dröm. Jag är ändå glad över att jag inte behöver dra in så mycket mer pengar i detta. Jag behöver ju "bara" spara dom pengar  jag nu redan har till slutet av december och sen är allt klart. Det hade ju varit tuffare om jag i denna mellanperiod som jag just nu har också var tvungen att prestera och fortsätta dra in en massa mer cash, som jag sen bara måste spara. Det är skönt att jag liksom slipper jobba för att dra in pengarna till min dröm. Jag behöver ju "bara" gå i väntans tider. 
 
När det gäller busskörningen så väntar jag ju på att mitt nya arbetsschema ska dra igång. Jag är så trött på det jag har nu. Kanske tröttnar man tillslut på alla scheman man har hur dom än ser ut. Men det finns mycket i det schemat som jag idag kör efter som ska bli så skönt att slippa när jag börjar på det nya.
 
1 Jag slipper att gå upp tidigt på morgonen för att jag ska jobba. 
2. Jag slipper jobba så sjukt oregelbundet
3 Jag slipper ha perioder där jag är sjukt trött pga jobbet.
 
Köket då?
 
De mesta av förberedelser är redan klara. Det känns bra att jag äntligen har tagit tag i denna grejen. Jag kommer att få fart på drömmen om att få ett hem precis så som jag vill ha det. Jag vet inte hur lång tid det kommer att ta att förverkliga drömmen som jag har med mitt boende, men jag vet i alla fall att får jag upp ett nytt kök då har jag kommit ett jättestort steg närmare målet som jag har med den drömmen. Det känns bra, samtidigt som jag kan känna att jag vill ha ett nytt kök nu. Även här får jag gå lite i väntans tider.
 
 
 
 

Anonym
11 November, kl. 15:59 | Blogg;

jag är så nyfiken! Kan du inte berätta vad du gjort för "deal" som gör att så mycket pengar kommer in i december?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE