Söndag ❤️

 
Hela min söndag har varit väldigt lugn. Jag har precis som igår gått min promenad på ca 40 minuter. Annars har jag nästan inte gjort någonting. Jag har sovit mycket, slappat lite i massagestolen och jag har skrivit lite olika blogginlägg som jag har tänkt att publicera i framtiden.  Jag är glad över att jag under hela denna helgen bara har tagit det väldigt lugnt. Jag behöver göra så. Bara vila och vara i nuet liksom.
 
Imorgon ska jag arbeta igen. Jag kan inte säga att jag känner för det direkt, men på något sätt håller jag ut.  I mitten på december så tror jag ju att allt blir bättre. Då slipper jag ju i alla fall att gå upp sjukt tidigt. Jag får ett annat schema som jag faktiskt tror är något jag kommer att trivas med. Kanske finns det saker som jag kommer att tycka är jobbigt då också, men vad jag kan se nu så känns allt jättebra med det nya som jag ska få. Finns det något som jag kan tycka är dåligt så är det ändå inget som är värt att gnälla över. 
 
Imorgon har jag också lovat och lira lite pingis. Det är en lagmatch i Velanda och mer än så vet jag egentligen inte. Helst så skulle jag vilja slippa som det känns nu. Men jag lovade för ett tag sedan att jag kunde ställa upp om någon av dom som normalt spelar inte kan. Nu har dom frågat och jag kunde nog ha sagt nej, men jag har ju lovat att jag kan vara med en gång i alla fall. Jag vill i alla fall hålla va jag lovar liksom.
 
Jag vill helst bara träna pingis och köra gymövningar som är bra för mitt pingisspelande,  men jag tänker att jag kan väl prova att lira en match, en gång i alla fall. Jag kommer ju oavsett hur det går imorgon inte att vara med mer. Med mitt nuvarnde schema på jobbet så kommer jag inte att ha möjlighet att vara med fler gånger. När jag börjar på mitt nya schema med jobb eftermiddag och kväll så kommer detta med matcher på vardagar aldrig att funka för mig. Däremot kommer träningen  att funka 1-2 gånger i veckan, precis som det gör nu.  Jag ska i ärlighetens namn säga att jag egentligen inte vill spela lagmatcher över huvud taget eller göra något annat än att bara träna pingis. Därför känns det bra att jag vet redan nu att jag bara kommer att lira matchen imorgon och sen inget mer. Jag har ju heller inte lovat mer än så.
 
 

anna
11 November, kl. 22:01 | Blogg;

hej jag är ett stort faan av diiigg kan du ta med mig i en video med en fråga ifrån mig? Hur känns det att blogga? snäällaa jag ber dig ta med denna kommentar en video nästa du gör

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE