Söndag ❤️

Denna veckan är över nu. Mycket jobb har jag haft och ont i benen fick jag av detta. Nu känner jag inget i alla fall och jag har ju också de tre senaste dagarna rört på mihg ganska bra.  Skönt ändå att det snart ska bli ett schemabyte. När det nya kommer så jobbar jag ungefär 6-9 timmar varje arbetsdag.  Nu kan det ju vara både 10 och 11 timmar i bara arbetstid och ibland är man 13 timmar på jobbet. Dessa megalånga pass slipper jag snart. Dessutom får jag jobba regelbundet och det har jag inte gjort på hur många år som helst. Jag kan också lira lika mycket pingis som jag gör idag, och det gillar jag ju skarpt. Jag har suttit lite här ikväll och kollat på mitt nya schema som börjar om 2 veckor. Det känns bra bara jag tittar på det. Det var bättre än jag trodde. Den helgen jag jobbar var tredje vecka kanske kommer att kännas lite tuff när man väl jobbar den, men annars ser jag bara bra grejer med schemabytet. Sova på morgonen, jobba regelbundet och inga sjukt långa dagar. 
 
Jag måste också tillägga att jag är ledig 23 och 24 december. Dessutom blir jag ledig 31 december och 1 janurai. Oftast brukar man ju få jobba någon av dom där helgerna jul eller nyår, men för min del blir de bara några mellandagar, fast jag är mycket ledig då också. Riktigt nice känns detta!!!
 
När det gäller min "ekonomidröm" så går det bra, fast man ska vara ärlig och säga att inget kommer att gå bättre än vad jag har planerat från början. Det blir precis som jag har planerat. När jag under året har jobbat på med min ekonomidröm så har de vissa månader gått bättre än förväntat, men vissa månader har ju också gått sämre. I slutändan som jämnar detta liksom ut sig. Jag kanske kunde ha sparat mer pengar under detta året än vad jag gjorde, men så hård mot mig själv klarar jag inte att vara. man måste ju leva lite också, även när man väljer att spara pengar.  Ett maxsparande av pengar i ett helt år hade jag inte pallat med.  Nu pallar man med väldigt bra i vad man än gör pengarna, för det är ju bara en månad kvar. 
 
Nu ska jag snart sova. Imorgon har jag en ny arbetsdag och jag ska även sitta på ett sk medarbetar samtal med min närmaste chef. Får se vad som kommer att sägas där. Jag har väl lite funderingar kring vad jag ska ta upp. Jag vet väl också lite vad min chef kommer att prata med mig om, men vi får väl se imorgon vad jag och han egentligen kommer att säga. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE