Söndag ❤️

 
Det blev en promenad i morse. Bra att jag tar mig ut för då håller jag ju det där med rörelse 5 dagar per vecka som är min målsättning just nu. Jag känner väl att jag måste börja träna mer och röra mig mer än vad jag just nu gör, men rör jag mig 5 dagar per vecka då är jag nöjd ändå.
 
Annars känns allt ganska bra. För ett tag sedan kände jag mig ju ständigt trött och tom på något sätt. Allt detta börjar försvinna mer och mer nu. Jag har mina knep för att komma i "fas" igen.  
 
Jag försöker tänka på att sova ordentligt. Är det något man blir trött av så är det ju när man sover dåligt. När jag får mitt nya arbetsschema då kan jag sova ut varje dag och det ska bli otroligt skönt. Då får jag äntligen ordning på sömnen som till och från för mig är ett problem. Ibland sover jag tillräckligt, men allt för ofta sover jag också för lite. Detta måste jag verkligen få en ändring på och i mitten på december när jag helt byter arbetsschema då blir det ju mycket lättare att få ordning på sömnen eftersom jag aldrig behöver kliva upp sjukt tidigt på morgonen för att jag ska jobba. 
 
Jag tänker också på att inte planera för mycket utöver de jag som jag redan har planer för. Planerar jag något nytt så ser jag till att det bara är roliga saker och gärna tillsammans med andra. Jag tycker att jag sköter mig när det gäller rörelse och mat. Naturligtvis är jag inte klockren, men i slutet av varje vecka känner jag att det ändå är godkänt. När jag reflekterar över hur jag har skött maten och träningen så har jag ändå allt som oftast nått den målsättning som jag i början av en vecka har satt upp.
 
Mycket känns bra nu och jag vet ju att snart blir allt bara ännu bättre!
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE