Måndag ❤️

En ny vecka har börjat och efter helgens jobbande så har jag fått jobba idag också. Jag känner i alla fall att det är betydligt skönare och bättre att få sova ut före man går till jobbet än att gå upp 05:00 pga arbetet. Jag sov otroligt länge idag. Känns som jag inte har kunnat sova ut på evigheter. På mitt nuvarnade schema så får jag gå upp tidigt mer än hälften av alla arbetspassen. Det kommer att bli så skönt när mitt nya schema kommer för då är verkligen 0% av alla pass jag jobbar en tidig jävla morgon. 
 
Ingen träning idag, men inorgon är tanken att jag ska köra 2 pass. Jag kör gym eller pw under förmiddagen och sen ska ska jag spela pingis på kvällen. Ett kvällspass pingis blir oftast bra när jag under förmiddagen har kört någon form av träning. Det känns motiverande att ta tex ta sig bort till gymmet eller gå ut och gå när man vet att chansen är större att man då gör ett bra pingispass. 
 
Annars har jag lite svårt med motivationen just nu. Egentligen när det gäller allt (utom pingisen)  Jag är som jag tidigare har sagt inne i någon mellanperiod  där de finns saker som jag inte kan eller orkar göra. Jag måste ha tålamod och det är påfrestande. När jag jobbar så känner jag att jag skulle vilja ha semester. När jag nu spara och håller på pengar så är jag hur sugen som helst på att spendera. Jag vill ha nytt kök nu, men samtidigt är jag rädd för att jag ska ångra att jag har beställt ett nytt kök.
 
På ett sätt hatar jag att gå runt i en sk mellanperiod och inte känna mig motiverad på sånt som jag känner att jag måste göra.  Det värsta är ju att man är sugen på sånt som jag absolut inte kan göra just nu. Samtidigt är jag nöjd över att mycket redan är klart, fast inget blir ju klart om jag inte fortsätter ha tålamod. 
 
Nu ska jag sova 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE