Kvällens tankar.

Min ekonomidröm?
Jag har precis gått igenom mina räkningar för den här månaden. Det är hur mycket som helst. Det är knappt så bussförarlönen räcker till för att jag ska kunna betala allt. Jag har ju vetat om detta hela året att jag just i november kommer att ha massor av utgifter. Jag har naturligtvis ett ordentligt sparkapital så att jag verkligen kan betala allt och också kunna leva på mina intjänade pengar. Det är inga problem, men det känns sjuk att det är så mycket utgifter nu under denna månaden. Jag är liksom inte så van vid att ha så här sjukt mycket utgifter. De mesta ser jag ändå som investeringar och mycket är enligt den planen jag har med min privatekonomiska dröm. Detta är dom sista pengarna som jag ska ut med när det gäller min dröm. Sen är det  bara att spara de pengar som jag har kvar, och vänta i några veckor innan ALLT med detta verkligen är klart. 
 
 
 Jobbet?
Denna veckan har jag jobbat ungfär så som jag kommer att göra när jag får mitt nya schema i mitten på december. Jag är helt säker på att jag har valt rätt. Det känns som jag har haft en behaglig vecka av arbete även fast en och anna dag har varit ganska lång och jag jobbat ju även natten till idag. Men jag behöver inte kliva upp tidigt på morgonen pga jobb utan jag kan sova ut, och det är förmodligen helt avgörande för att det inte ska kännas tufft att jobba på.
 
En tanke som jag haft under ganska lång tid? 
 I torsdags "taggade" jag ner till Göteborg ganska tidigt på morgonen. Jag skulle genomgå en magnetkameraundersökning. Jag åkte ca klockan 08:00  och jag var hemma igen ca klockan 13:00. Det jag sen kände var att jag blev väldigt trött, men jag det var bara att förtränga den känslan. Jag skulle ju ta mig igenom en arbetsdag också. Jag har tänkt en del kring detta. Varför tog jag inte ledigt i torsdags? Jag var ganska trött när jag kom hem från Göteborg och det hade varit betydligt bättre för kroppen om jag hade gått och lagt mig, men den tiden hade jag inte eftersom jag skulle jobba också. Detta är lite typiskt mig. Bara för att jag ser att jag kommer att hinna så pressar jag in så mycket som det bara går under en och samma dag. Jag tänker liksom inte på om jag kommer att bli övertrött eller inte. Det är ju bara planering om man klara av det, men är det värt det med tanke på hur trött man blir efter en sådan dag? Jag vet inte vad som är rätt att göra. Man får väl gå på magkänslan eller nåt.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE