Helst skulle jag vilja spela mer pingis.

 
Idag blev det lite träning på gymmet. Just nu tycker jag inte detta är så roligt. Jag har tappat gnistan lite igen. Intresset har liksom försvunnit för att hänga på gymmet. Jag har mina perioder där jag ibland kan tycka att det är roligare med gymmet än vad det är med någon annan träning. Fast nu känner jag nog att allt annat är roligare än gymmet.
 
Att jag ändå kör beror på att jag vill variera min träning så mycket som möjligt. Dessutom får jag ut mer av pingisen när jag också tränar på gymmet. Jag känner också att jag får ut mer av den andra träningen bara för att jag spelar pingis. Man behöver köra på allting för att man ska få ut så mycket som möjligt av sin träning helt enkelt.
 
 
Jag bryr mig inte så mycket om viktnedgång och sånt just nu. Jag vill pressa ner min vikt med några kilo till, men just nu orkar jag inte göra vad som krävs för att jag ska komma ner mer. Jag hoppas att jag snart fixar att träna lite bättre än vad jag just nu gör. Motivationen lär nog komma tillbaka. Jag tränar inte dåligt nu, men ska jag komma ner mer i vikt så måste jag allt vara mer på hugget med träningen. Den glöden och intresset finns inte just nu, men jag hoppas att det vänder någon dag.
 
Helst skulle jag vilja spela mycket mer pingis, men den möjligheten har jag inte. Jag har ju det jobbet jag har med kosntiga arbetstider. Klubben där jag tränar har bara tillgång till hallen vissa dagar, vissa tider i veckan. Dessutom måste man ju ha någon att träna med också. Vem ska jag spela med som vill spela lika mycket pingis som jag själv vill??
 
 Ikväll ska jag i alla fall träna pingis och det ska bli kul. I pingishallen finns glöden och intresset. jag vill spela hur mycket som helst, och det är ju bra.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE