Fredag ❤️

Nu har man börjat att varva ner efter denna långa dagen då. Jag har jobbat och då är man igång igen efter 2 dagar av ledighet. Man kan säga att jag har haft min lediga helg mitt i veckan och nu får jag jobba helgen istället. 
 
 
 
Idag hade jag ett långt pass där ramtiden var exakt 13 timmar, men jag hade en rast på över 5 timmar också. Under den rasten passade jag såklart pä att äta, men jag var också ute på en pw. 
 
 
 
Jag har lite svårt annars att motivera mig till att träna bättre eller typ höja mina målsättningar med träningen. Just nu är bara målet att röra på mig 5 dagar i veckan, men det spelar ingen större roll vad jag gör. Jag blandar gym, promenad, powerwalk och pingis. Pingisen är det som känns bäst och det är såklart också roligast. Någonstans vet jag att de jag gör nu inte är tillräckligt om jag tex ska gå ner mer i vikt. Men just nu har jag ju en liten mellanperiod och det spelar tydligen ingen  roll vad jag sysslar med. Allt går bara trögt liksom. Jag går ju mest runt och väntar på bättre tider. Bättre arbetschema, mer pengar och nytt kök.  Nuet just nu är lite segt att vara i även om det såklart är rätt av mig att bara försöka leva i nuet. Men man längtar ju till det som komma skall, den saken är helt klar.
 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE