Den bästa tränaren man kan ha.

Jag tycker det är så kul att se han som jag tycker är den bästa pingistränaren som finns fortfarande håller på mycket med pingis. Stellan Bengtsson från Falkenberg befinner sig  sedan ett par år tillbaka i en klubb i San Diego i USA. Jag sitter här och tittar på ett videoklipp och det känns roligt att Stellan "still going strong". 
 
När jag själv höll på med pingisen som mest så var jag ofta på läger i Falkenberg. Jag hade då alltid hjälp av Stellan Bengtsson. Det finns ingen annan pingistränare som har lärt mig så mycket pingis som Stellan Bengtsson. Stellans fru Angie som ni kan se om ni kollar videon har jag träffat ett flertal gånger då på den tiden när jag åkte på läger till Falkenberg. Jag minns att jag tyckte att hon var en väldigt snäll och omtänksam människa, precis som Stellan. 
 
 
 
 
Än idag har jag nytta av allt som Stellan Bengtsson har lärt mig om pingis. När jag idag tränar så tänker ofta på alla råd som Stellan Bengtsson gav mig om hur man ska spela pingis. Om man bara var en spelare som kämpade och gjorde sitt bästa på hans träningar så ville han lära dig allt han kunde om pingis. Mig lärde han hur mycket som helst. 
 
 
 
 
 
Det är klart att man lyssnar på en Världsmästare liksom. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE