Jobb och gym.

Uppe och skutta tidigt var jag idag. Har 2 dagar av jobb där jag börjar mellan fyra och fem på morgonen. På onsdag sen får jag ledig och då tror jag att jag kommer att få en tid på en specialvårdsklinik för det är dags igen att ta lite blodprover  där Scilife Clinic sen tror jag att SciLife Clinic sen analyserar dessa prover.
 
Veckan kommer att fortsätta sen med två dagar av mera jobb, men då behöver jag inte gå upp så sjukt tidigt. Till helgen sen får man ledigt och det känns såklart bra. Jag skulle egentligen ha jobba, men jag har valt att ta ledig bara.
 
Dagens arbete var ganska lugnt och inget utöver det vanliga hände väl egentligen.
 
 
 
Sen efter jobbet "taggade" jag bort till gymmet. Jag körde att pass som kändes bra, men efteråt var jag så trött så jag kröp nästan ut och när jag skulle gå hem så kändes det rätt ordentligt i mina ben. Men ett pass som kändes bra är ju ett bra pass, så jag är nöjd.
 
 
Bra att jag taggade bort direkt efter jobbet. Annars blir det ju lätt så att man blir sittande här hemma och slöar tänker kanske att man ska gå bort senare, men det händer inte. Sen blir klockan så mycket och då måste man ju sova man lägger sig då förbannad över att man inte var och tränade. 
 
Nu somnar jag ikväll med känslan av att jag är glad över att jag har varit och tränat och att det kändes bra när jag tränade. Bara perfekt liksom !
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE