Funderingar om framtid och målsättningar.

 
 
Det är såklart skönt att fortfarande vara ledig.  I morgon är det fredag och jag är helt ledig även då. Sen kommer ju jobbhelgen och de är upp tidigt som gäller både lördag och söndag. 
 
Jag roar mig med att kolla lite på hur mitt sommarschema. Jag har ju snart semster. Jag jobbar bara nu till helgen och 2 veckor till och sen har jag 4 veckor av skön semester. Jag har fått det ganska bra när man kollar hur jag jobbar innan semstern och när jag börjar efter semstern. Har man otur så kan man ju få en jobbhelg innan man börjar sin semester (jag tror det är så i alla fall att det kan vara möjligt) Det slipper jag. Innan min semster börjar så har jag veckan innan bara jobb i 4 dagar och jag är ledig de 3 sista. När min semester sen är slut så börjatr jag med en eftermiddagsvecka. Det känns bra för det är jävligt tufft att kliva upp sjukt tidigt direkt efter 4 veckor av semester. 
 
När det mitt jobbande under sommaren så av de jag nu kan se så tycker jag att schemat ser ganska bra ut. Det en riktigt tuff vecka, men annars ser allt ganska lagom ut. Jag har en tuff nattkörning på en helg där jag tror det kommer att vara ganska mycket drag på. Den natten får man försöka bita ihop på, om man säger så. 
 
Jag vet att jag tidigare år har varit ganska missnöjd med mitt sommarshema just. Något år vet jag att jag till och med har frågat om jag inte kan få byta shema eftersom jag har tyckt att det jag då har fått har varit totalt värdelöst. Men i år så är det ingen katastrof. Detta schema jobbar jag mig lätt igenom. Inga problem med den saken liksom.
 
En annan sak som jag inte heller känner är något problem med är mitt kämpande med min ekonomiska dröm. Jag kände i tisdags när jag hade fört över mer sparpengar och betalat mina räkningar att: Shit vad bra allt går med detta. Jag kommer denna månaden ha bra med pengar kvar att handla mat och annat för. Det kändes som allt liksom släppte i tisdags och nu blir allt så mycket enklare i fortsättningen. jag kom liksom över en "spärr" igen och nu går allt väldigt mycket lättare än vad det någonsin har gjort
 
 
Jag gör bara vad jag måste göra för att detta ska bli klart innan 2015. Jag ligger precis där jag ska vara nu  Mer än de jag gör är inte värt att göra. Jag blir nog ändå inte klar så mycket tidigare i alla fall. 
 
 
Träning och viktnedgången?
Jag kör mycket promenader nu.  Om jag inte kör mycket gym då blir det promenader istället. Tvärtom är det om jag kör mycket gym, då har jag ofta tröttnat på att vara ute och gå.
 
 Samtidigt som jag äter mindre så både ser och känner jag att jag nu rasar i vikt igen. Det som är extra kul det är att andra börjar märka detta med att jag går ner i vikt också. Hur många som helst har den senaste tiden sagt att det nu syns att jag har gått ner i vikt! Jag är nöjd över att de jag vill ska hända nu händer. Jag rör mig regelbundet och det ger resultat. Någon dag når jag mina mål med detta också. Det hoppas jag i alla fall.
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE