Egentligen kan jag vara nöjd redan nu.

Jag jobbar på med min ekonomiska dröm. Men det känns lite som att jag egentligen kan vara nöjd redan nu. Om jag avslutar året med att ha denna ekonomiska situtaion som jag har nu då är jag egentligen nöjd. Varför ska jag då göra mer? 
 
Jag har snart gjort ungefär allt jag ville göra under detta första halvår för att få den privatekonomi som jag länge har drömt om. Det har ju inte gått ett halvår än, men jag ligger liksom lite före i min planering.  De jag vill göra under resten av året är egentligen inget som gör att jag får det så jäkla mycket bättre än vad jag har det just nu. Min dröm är på ett sätt redan nu alltså förverkligad, men för att jag inte ska sabba allt i morgon   så måste jag ha mera pengar in på mitt sk drömkonto.
 
Som det ser ut nu så är det stabilt och bra men de räcker ju med att man tex: Åker på  en resa, shoppar lite mer än vanligt eller kör en utekväll med onormalt mycket "skumpa" så  har jag sen sabbat allt och får helt enkelt börja om från början  igen. Då blir ju allt som jag hittills har gjort i år ganska meningslöst. 
 
Grejen med detta är ju att jag ska kunna på ett mer spontant sätt än tidigare faktiskt kunna spendera mer pengar men samtidigt få det bättre och bättre ekonomisk, utan att egentligen behöva spara så mycket till sånt som jag gillar att göra. Jag vill ha ett bra liv liksom och samtidigt veta att jag har pengar att röra mig med oavsett hur mitt liv ser ut.  Men jag måste ju ha pengar  till de spontana och även till tryggheten för att jag ska kunna leva mitt liv som jag vill ha det. Nu har jag bara till det "planerande". Skulle jag börja redan nu att leva i min "dröm"  där mycket ska vara mer spontant då får jag om en månad, eller i bästa fall några månader börja om igen för då är det roliga liskom slut och då är ju allt jag har byggt upp fram till nu bara helt meningslöst arbete . Då hade jag istället kunnat spontanspendera mer redan från början, och skitit i att spara. Om jag slutar här och nu och säger att jag har förverkligat min dröm då blir det lite som att bygga upp ett helt nytt hus som man nu skulle kunna bo i, fast det finns ingen isolering så det kommer att bli jävligt kallt om man inte fortsätter att bygga. 
 
 
Jag kan ändå känna mig lite tveksam till om det är rätt att fortsätta och göra ännu mer med min dröm. Men jag tror att risken är för stor att jag ska "sabba" allt om jag slutar nu och då kommer de att finnas mycket som jag kommer att gå här och ångra att jag aldrig gjorde.
 
För att jag ska vara på den säkra sidan så kör jag på ett tag till. Det kommer säkert att kännas ganska bra eftersom jag på ett sätt redan är nöjd. Det blir då liksom roligare att fortsätta och sen när jag är klar så vet jag ju att att jag inte kommer att sabba allt som jag nu bygger upp kring min privatekonomi. De är liksom för mycket som ska gå åt helvete på en och samma gång för att jag ska kunna förstöra min "dröm"  efter att  jag har fått  gjort allt de som jag har planerat från första början.
 
Det känns bra, tryggt, stabilt men inte 100% säkert än. Så kan man väl sammanfatta detta.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE