2014 05 02

Jag har haft en ganska lugn dag och jag har nog mest sovit större delen av den. mycket jobbande under denna veckan sätter sina spår liksom. 
 
Det blev en liten kvällspromenad i alla fall tidigare idag. Skönt att bara få röra på sig för det har jag inte gjort på hela denna veckan. Gymmet kändes lite för tufft så en promenad på 90 minter var lagom. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag funderar mycket som vanligt. Under promenader blir det ju lätt så att jag funderar extra mycket. För min del är det så att jag brukar fastna i någon tanke  som jag sen kan grubbla på under hela den tiden som jag är ute och promenarar. Idag tex funderade jag väldigt mycket över mig själv.
 
Det är nästan lite obehagligt när man börjar göra det  för man kommer lätt på en och annan sanning om sig själv som man ofta annars lätt kanske förnekar. Men när man är ute och promenarar en längre sträcka så finns det ju så mycket tid till både grubblande och mer eftertanke. Det blir då svårt att förneka något om man "möter" en sanning som helt i ärlighetens namn känns mer rätt och riktig.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE