Vissa "spärrar" har släppt och andra inte.

Rätt skönt att bara vara ledig och nästan inte göra någonting. Jag körde ett pass på gymmet tidigare idag. Det kändes ganska bra. Jag körde precis det jag hade tänkt från början att jag skulle köra. Jag fick kämpa på det sista och jag var nära att ge upp, men jag tog mig igenom passet som jag liksom hade planerat innan dagaens träning. 
 
Skönt att dom flesta sk "spärrar" på något sätt har släppt när det gäller träningen. Jag kan vara hur trött som helst och bara känna mig sunkig men jag vill ändå träna om jag känner att det finns tid.  När jag kör så orkar jag köra på och göra de som jag har planerat från början. Om det tar emot då kämpar jag på tills jag känner att jag har gjort ett för mig godkänt pass.  Jag känner aldrig längre att jag inte vill träna. Jag slutar liksom aldrig och tar något längre uppehåll längre på flera veckor eller månader. Jag är sugen att köra hela tiden. Dessutom är det en sån himla skön känsla efter ett träningspass. Bara det gör ju att det är värt att bara köra på. 
 
 
 
Det finns väl kanske några sk "spärrar" kvar iallafall när det gäller träningen. Jag har svårt att motivera mig till att köra ett pass när jag kommer hem från en 10-13 timmars dag på jobbet. Speciellt om jag har varit uppe och skuttat klockan 03:30 eller något liknade. Om jag tex har en lång rast då tränar jag inte heller för det känns för jobbigt att stressa bort och köra ett pass innan man ska sitta bakom ratten igen. En annan "spärr" är att jag inte orkar ta mig upp ur sängen och ta mig bort till gymmet typ klockan 04:00 - 06:00. Jag har flera gånger tänkt att jag ska försöka, men jag fixar inte det. Har jag chansen att sova ut då tar jag liksom den och går mycket hellre bort och tränar lite senare under förmiddagen istället.
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE