Tänker på sånt som har varit.

 
Jag har under en ganska lång tid nu grubblat och tänkt på mycket av sånt som har varit. En del saker gör mig ibland ledsen och kanske också förbannad. Jobbigt kan det ju då kännas såklart  och man ska ju inte tänka för mycket på sånt som varit. Det känns ju som det måste vara bättre att blicka framåt liksom.
 
Men jag tycker det är svårt att inte fundera över sånt som har varit. Jag fastnar lätt i någon negativ tanke och sen växer den tanken sig starkare ju mer man funderar kring den. Det är lätt att hamna i en ond cirkel men man gör ju säkert bäst i att försöka komma ur vissa tankar, vad det än må vara som man inte mår bra av.
 
Jag har först nu de senaste dagarna  börjat släppa vissa saker som jag länge har gått och tänkt på som har gjort mig både arg, sårad och ledsen.  Jag måste nu bara vänja mig vid tanken på att jag inte ska grubbla för mycket på sånt som har varit och vad jag borde gjort annorlunda. Det viktiga i livet är ju att man mår bra och ska jag grubbla och tänka mycket så ska jag ju fundera över sånt som får mig att må bättre och bättre, inte tvärtom. Man kanske egentligen mår bäst av att inte tänka alls, men då är jag nog inte mig själv så jag väljer  ändå att grubbla vidare. Ibland vet man inte vad man mår bra av och vad man mår dåligt av. Men jag gör nog bäst i att försöka tänka på sånt som komma skall och älta sånt som har varit.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE