Sitter mest på min rumpa.

Nu har man arbetat klart för denna helgen. Jag funderar lite på hur jag föredrar att jobba. Jag har tidigare sagt att det är ganska tråkigt att jobba helgen. Men det finns ju nästan inga andra så lugna pass, som just många av dom som jag kör under helgen är. Det är ju egentligen inte så tråkigt då, för jag vill ju ha lugna bra pass liksom.
 
Det finns vardagar som man bara hatar att köra, fast då är det ju skönt när den lediga helgen kommer efter kanske en hel vecka av mycket jobb.  Sen är det ju så att jag kan nog tänka mig att köra många långa pass under en vecka om jag sen har en ledig helg. 
 
Vilket jag föredrar vet jag egentligen inte. Det är ju bara att jobba på. Har man haft några lediga dagar på rad då får man räkna med att sen få jobba på. Jobbar man på mycket under en period då kommer sen några sköna lediga dagar i nästa "period". Når jag sitter såhär och grubblar över detta så kan jag nog säga att det egentligen inte spelar så stor roll hur jag jobbar på, mycket eller lite  i olika perioder. Jag måste ju jobba och mycket mer än heltid blir det aldrig ändå. 
 
Avslutar med några bilder från idag och konstaterar samtidigt att jag har haft en lugn jobbhelg, mycket sol, tidiga mornar,arbetstid på 8 timmar och 39 minuter per dag och jag har mest suttit på min rumpa hela helgen.
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE