Onsdag ❤️

Klockan närmar sig midnatt. Jag har under kvällen kollat mycket på TV samtidigt som jag har suttit mycket i massagestolen. 
 
Tidigare i dag har jag fått gjort ganska mycket. Det är ju min enda ledig dag denna veckan och typiskt nog så passar jag på att försöka göra massor av ärenden och vardagliga saker för att kanske sen få lite ro i kroppen, eller nåt. Jag var tex i djuraffären och köpte lite foder och någon leksak till Mimmi. Nu är tex den stressen borta som jag har känt i några dagar över att jag måste köpa hem mer foder innan det tar slut. 
 
Jag mår ganska bra nu igen efter att ha haft några dagar där jag har känt mig lite sjuk och dålig. Jag har den senste tiden dragit in mycket extra pengar utöver den vanliga lönen som jag har. Jag bränner i princip alla de pengar som överskrider min planerade budget. Det är ju bara extra pengar och den dröm jag har och som jag ska fixa med min ekonomi, den fixar jag ju under 2014 iallafall. När jag vet att jag gör det så känner jag att mer behöver jag liskom inte göra när det gäller sparandet av pengar. Det som blir över unnar jag mig för. Skumpa och kläder går väl mest mina extra pengar till just nu. På ett sätt lever jag redan nu med en privatekonomi som jag har drömt om i flera år.  Skillanden sen blir bara att jag får den privatekonomi som jag har drömt om även utan att dra in extra pengar som jag nu har lyckats göra tex denan månaden. Om jag ändå drar  in extra pengar när min dröm är förverkligad då har jag både den privatekonomi som jag har drömt om, och extra mycket "cash" som jag kan lyxa till det med.
 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE