Nu kan det bara bli bättre.

Jag känner mig ganska mörbultad och jäkligt trött i kroppen. Dessutom har jag huvudvärk och är frusen. Jag har suttit i massagestolen ganska länge nu under kvällen, men det hjälper inte mycket. Finns det inget som är bra? Jag har svårt att komma på något , de mesta känns bara "sunk". Jag har kanske jobbat lite väl mycket under dessa 2 dagar. Upp tidigt och 10-13 timmars pass, öhhh!!!
 
 
 
Jag är nu ledig i tre dagar i allafall. Det ska bli skönt. Jag hoppas bara att jag inte blir allt för slö nu. Känner jag mig så som jag just nu gör då lär jag bli sängliggande. Men jag hoppas inte det. Jag hoppas jag tar tag i min träning och kämpar på med min batningskur som jag håller på med. Jag ska gå ner mer vikt, så är det bara. 
 
Jag hoppas på att allt, percis allt känns bättre imorgon. För att känna sig som jag gör nu: Övertrött och mörbultad i kroppen är inte en speciellt trevligt. När man samtidigt har huvudvärk och känner sig frusen också då blir bara allt så jävla sunkigt. Fördelen är att nu kan det bara bli bättre. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE