Måndag ❤️

Jag har haft en ganska vanlig dag kan man nog säga. Upp tidigt på morgonen och iväg för att jobba. Efter en helt vanlig arbetsdag så körde jag ett vanligt träningspass. Kändes ganska bra denna gången. 
 
 
Bra att jag körde på efter arbetet istället för att bara sitta hemma och fundera på hur trött jag faktiskt är. 
Även om man kanske inte orkar så mycket som jag skulle vilja göra så är det skönt att känna lite på grejerna så man liksom håller kvar den fart i kroppen som jag ändå nu har. 
 
Just nu är jag såklart ganska trött. Man blir sliten när man kliver upp klockan 03:45. Imorgon ska man upp så tidigt igen, men sen vänder det och jag har sovmorgon resten av veckan. 
 
Idag lagade jag min egen mat. Jag försöker som tidigare att äta mer fisk och kyckling och inte så mycket griskött. Då gör jag ju som min doktor (Mouna) säger och för mig känns det viktigt. Jag vill kunna visa Mouna när jag träffar henne om några månader att jag har följt hennes rekomendationer. Jag slarvar lite ibland. Sanningen ska ju alltid fram. På helgerna lyckas jag inte riktigt äta de jag borde och har fått råd om. Då kan det tex bli någon fika för mycket.
 
 
 
Jag ska försöka bli bättre på att avstå tex allt detta "socker". Jag är ju medveten om att jag slarvar, speciellt under helgerna. Vet jag om mina fel, och tycker själv att detta inte är bra så är ju chansen iallafall större att jag bättrar mig. Men sen ska man väl unna sig ibland också??? 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE