Helgen är över.

Helgen är snart över och jag ska snart gå och lägga mig. Jag har haft en bra söndag. Nästa vecka börjar en tuff arbetsvecka. Jag ska befinna mig över 12 timmar på jobbet under de första tre dagarna och på torsdag är jag över tio timar på jobbet. Sen får jag helg och ledigt i tre dagar.
 
Någon träning kommer jag inte att orka med nu under  fyra dagar. Jag får köra hårt när jag blir ledig igen. Jag hinner knapp och orkar inte köra hårt både med jobb och träning samtidigt. Om jag kämpar ordentligt med mig själv så kan jag teoretiskt sett träna också, men kör jag minst tre pass i slutet av nästa vecka så är jag nöjd ändå, men under allt jobbande då skiter jag att träna.
 
Problem med bloggen.
Min blogg krånglar lite och har gjort så hela helgen. Den segar liksom när jag ska publicera mina inlägg och ibland förvinner allt jag har skrivit helt. Ibland kan jag inte spara det jag har ändrat och jag vet fan inte äbn varför det är så!  Hoppas det snart rättas till för man blir bara så jävla irriterad när det inte funkar som det ska.
 
Nu ska jag snart sova 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE