Nya övningar som kändes bra!

 
När jag är på gymmet och kör så blir det ofta övningar som jag har kört under ganska lång tid. Jag kör ofta sånt som jag känner mig trygg med och som jag vet att jag fixar ganska lätt. Även om jag får anstränga mig så vet jag liksom att det inte blir nåpgra bekymmer att orka med. Jag kan vara lite rädd för att prova att köra något helt annat, nåt nytt liksom. Man håller sig lätt till det vanliga och de känns tryggare, men någonstans vet jag ju att man ska vara flexibel och verkligen våga testa nya grejer.
 
Idag provade jag detta och jag måste säga att jag är nöjd. Jag körde övningar som jag aldrig brukar köra, men jag kände hur dom tog direkt. Jag fick alltså en positiv känsla av de övningarna som jag under morgonens pass  vågade testa. Det var framförallt i magtrakten som det tog ordentligt och magmusklerna vill man ju alltid komma åt på ett effektivt bra sätt
 
  Jag blev jätteglad när jag kände att de jag körde verkligen kändes mycket i magtrakten. Om jag kör på ett tag med dessa "nya" övningar och inte slutar med de som jag har kört tidigare (och än idag kör på med) då får jag ju ett ännu mera varierande träningspass. Med alla promenader och powerwalks också så blir det ju en dimention till i träningen. Jag har fått för mig att det är bra om man varierar sina träningspass och att  det är rätt viktigt för att man tex ska känna sig motiverat att träna och dessutom borde det ju vara så att man lättre undviker skador med en mer varierande träning.
 
Kanske kom jag på något idag när det gäller min träning som verkligen kommer att funka för mig på lite sikt. Det är ändå så att de "nya" övningarna som jag nu har testat måste jag ju bli mer "inkörd" med. Jag kände ju också att jag är fan inte stark i tex magtrakten. Men just hur stark jag är där bryr jag mig just nu inte så mycket om. Jag blev bara så nöjd att jag idag testade några andra övningar och att jag kända hur jävla bra dom tog på direkten.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE