Min semester så här långt.

Det är riktigt skönt att ha semester. Man kan "softa" runt och bara vara. Jag känner ett behagligt lugn och är fullständigt avspänd. Det är jätteskönt att jag bara kan ta dagen som den kommer. Jag känner ingen stress över att jag måste hinna med att få gjort så mycket och jag behöver liksom inte planera morgondagen på samma sätt som man gör när man mest jobbar och inte är ledig lika mycke.
 
 
Varje dag under denna semester har jag gått upp ganska tidigt. Jag känner då alltid för att röra på mig på ett eller annat sätt.  Promenader eller powerwalks har jag redan varit ute på hur många som helst. Några riktigt bra gympass har det också blivit. Jag har gått ner ännu mer i vikt och det gör mig bara ännu mer "taggad" till att röra på mig i framtiden också.
 
Det är så skönt att man inte behöver planera så mycket. Framförallt är det skönt att inte behöva planera "morgondagen" som jag annars gör när man är i den vanliga vardagen med mer jobb och mycke mindre ledighet. Nu gör jag bara sånt som jag känner för att göra och jag är ju helt ledig. Träningen känner jag sug efter hela tiden och det känns bara kul att motivationen just nu är  på topp. Speciellt när man har hur mycket ledig tid som helst! 
 
I morgon börjar midsommarhelgen, men jag har inget planerat. Jag gissar att jag kommer att gå upp tidigt, känna suget efter att röra på mig och då tränar jag.  Annars blir det mycket slappa, äta gott och bara njuta av ledigheten. Jag fortsätter väl att  det lugnt och ta dagarna som dom kommer. Min midsommar kommer jag att få precis som jag vill ha den. Livet är så bra just nu. Det är bara att hoppas på att känslan håller i sig och att den är kvar länge.  Jag önskar er alla en GLAD MIDSOMMAR. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE