För att få en bättre hälsa.

 
Jag har tränat lite nu på morgonen. Jag kämpar på så gott jag kan och så mycket som jag orkar. Jag vet att det nog krävs betydligt mer av mig för att jag ska få ordning på alla värden i kroppen, men det känns ändå bra att jag det senaste året har gjort många  förändringar som är till det bättre för min hälsa.
 
Men jag vet att det jag gör inte är tillräckligt. Det finns vissa värden som jag måste få ordning på.  Det känns ganska tufft att jag faktiskt vet att det är så, men jag kämpar i alla fall på så gott jag kan med träningen och jag ger inte upp.
 
 
 
Det handlar om att jag vet att vissa värden är för höga trots att jag har gjort många förändringar när det gäller att förbättra mitt hälsotillstånd. Om några månader ska jag träffa Mouna igen för att få en ny genomgång av vad vi konkret ska göra för att få ner vissa värden på "rätt" nivå.  Vad exakt det är för värden som är för höga vet jag inte idag. Men att det är så vet jag för det  har framkommit av dom analyser som Scilife har gjort på dom blodproverna  som jag har fått  ta vid två olika tillfällen nere i Göteborg det senste året.
 
Jag känner mig ändå inte speciellt orolig. Jag gör vad jag kan just nu och Mouna gör vad hon kan för att hjälpa mig med min hälsa. Jag har stort förtroenade för Mouna och vad jag hittils har hört henne säga så är det inte omöjligt för mig på något sätt att få ner värdena på rätt nivå.
 
Dessutom mår jag ju bra nu. Jag känner liksom inte av att vissa av min värden inte är perfekta. Vad jag  heller inte exakt vet är ju  vad det är som inte är bra och vad det innebär, och då behöver jag ju heller inte oroa mig. Sen är det självklart så att när jag vet att vissa värden inte är bra då vill jag ju få ordning på dom, men jag tänker inte oroa mig i onödan. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE