Det blir säkert bättre.

Nu är det inte roligt. Hela denna dagen har jag tänkt, grubblat och säkert också ältat. Jag vet att man inte ska tänka för mycket. Jag skulle vilja vara en sån person inte tänker så mycket. Jag har försökt att typ träna bort de där. Jag har under flera tillfällen liksom bara försökt intala mig själv att jag inte ska tänka och grubbla så mycket, men jag kan inte få bort de. 
 
 Nu  känner jag mig nedstämd och deprimerad. I ryggen har jag ont och nu när jag är lite ledsen också så känner jag typiskt nog att jag har mer ont i ryggen än vanligt. Det kan vara så att denna veckan med mycket jobb sätter sina spår också. Jag har ju egentligen inte vilat så mycket än. Jag borde kanske vila mer? Ligga kvar i sängen och inte vara uppe och skutta klockan sex på morgonen tex. 
 
De positva:
 Jag kommer väl ur min lilla deprition som jag nu har, snart hoppas jag. Jag är ju också nöjd över att jag har semester nu och att den precis har börjat. Jag har inte jobbat så många dagar denna månaden, men ändå har jag fullt betalt när lönen väl kommer. Jag ska inte jobba många dagar nästa månad heller, men ändå har jag återigen fullt betalt när lönen trillar in på lönedagen. Dessutom kan jag säga att om jag förverkligar min ekonomiska dröm som egentligen är det enda som känns viktigt för mig i år, så kvittar det fakiskt att jag är lite deprimerad och ledsen just nu. Förverkligar jag min dröm, så kommer jag när jag i December summerar detta året att tycka att jag har haft ett bra 2014 trots allt. 
 
Nu ska jag sova. Kanske känns allt bättre redan i morgon??
 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE